Covid 19 ja hyvinvoinnin varmistaminen

Seuraamme tiiviisti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ( THL ) lausuntoja koskien koronavirusta (COVID-19) ja heidän ohjeistustaan.

Vieraiden ja työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeintä.

1. Peruutuskäytäntömme

Vastauksena muuttuviin markkinaolosuhteisiin KOTI Helsinki on sitoutunut varmistamaan, että asiakkaamme kokevat joustavuutta näinä haastavina aikoina.

  • Vieraille, joilla on olemassa olevia varauksia, sallimme täydelliset muutokset ilman maksua 24 tuntia ennen saapumista. Muutokset on tehtävä ennen 30.4.2020. Huomaathan, että olemassa oleviin varauksiin tehdyt muutokset ovat mahdollisia saatavuuden ja mahdollisten hintaerojen mukaan.
  • Jos teet uusia varauksia, voimme muuttaa tai peruuttaa varauksen veloituksetta enintään 24 tuntia ennen aikataulun mukaista saapumispäivääsi. Muutos tai peruutus on tehtävä 30.4.2020 mennessä. Huomioithan, että tuleviin varauksiin tehtävät muutokset ovat mahdollisia saatavuuden ja mahdollisten hintaerojen mukaan.
  • Kolmannen osapuolen kautta varanneita asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä varausoperaattoriin saadakseen lisätietoja heidän käytännöistään.
2. Sitoutuminen puhtaudelle

Suhtaudumme hygienia- ja puhtausstandardeihin erittäin vakavasti ja olemme ottaneet käyttöön lisätoimia varmistaaksemme vieraiden ja työntekijöidemme turvallisuuden. Pyrimme päivittäin varmistamaan, että toimintamme täyttää uusimmat hygieniaa ja puhdistusta koskevat ohjeet. Terveys- ja turvallisuustoimenpiteemme on suunniteltu käsittelemään monenlaisia viruksia, kuten COVID-19, ja ne sisältävät kaiken käsienpesuhygieniasta ja puhdistustuotteiden teknisistä tiedoista huoneistoihin ja yhteisten tilojen puhdistusmenetelmiin.

3. Siivous ja hygienia

Koti Helsinki on turvallinen paikka asua. Meillä ei ole yhteisiä tiloja, vastaanottoa, eikä aamiaishuonetta, jossa lähikontakti olisi mahdollista. Olemme myös sulkeneet toistaiseksi lobbyn ja henkilökuntamme on käytössä henkilökohtaisesti talon toimistossa tai puhelimen välityksellä.

Noudattamalla seuraavia ohjeita, uskomme että pystymme tarjoamaan puhtaan ja turvallisen paikan asiakkaillemme asua ja työntekijöillemme työskennellä.

4. Käsihygenia

Asianmukainen ja usein tapahtuva  käsienpesu on tärkeää ja auttaa torjumaan virusten leviämistä. Päivittäinen puhtaus alkaa tästä yksinkertaisesta tavasta. Se on tärkeää työntekijöidemme ja vieraittemme terveydelle. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme käsidesiä käytettäväksi.

Puhdistustuotteet ja tapamme toimia.   Käytämme puhdistusaineita ja toimintatapoja, jotka ovat tehokkaita viruksia vastaan.

  • Huoneistot: Huoneistot siivotaan ja desinfioidaan perusteellisesti vieraiden lähdön jälkeen ja ennen seuraavaa vieraan saapumista. Kiinnitämme erityistä huomiota korkean kosketuksen kohteisiin.
  • Yleiset tilat: Olemme  lisänneet siivous- ja desinfiointitiheyttä yleisissä tiloissa keskittyen hisseille ja hissipainikkeille ja ovenkahvoille.

Helsinki 11.3.2020