Tulossa 2022

Uusi huoneistohotelli

divider-left-light

Koti Helsinki avaa uuden huoneistohotellin Katajanokalle kesällä 2022. Vuonna 1907 rakennettu Jugend-ajan makasiinirakennus herää eloon, kun keväällä 2022 Koti Helsinki avaa uuden huoneistohotellin Katajanokalle. Osoitteeseen Kruunuvuorenkatu 4 avataan 60 korkeatasoista, täysin kalustettua ja varusteltua huoneistoa palvelemaan sekä lyhyt-, että pitkäaikaista majoitustarvetta.

Huoneistot

divider-left-light

Huoneistovalikoima koostuu studiosta, kaksioista, perhehuoneistoista, sekä kahden kerroksen town-houseista. Kaikkia huoneistoja yhdistää laadukkuus, kodikkuus ja toimivuus. Tämä on sisustusarkkitehti Jaakko Puron uusin ja upein luomus.

Huoneistot on suunniteltu ja varusteltu niin, että hotellissa on mahdollista viihtyä myös pitkään. Tilavat huoneistot, tasokas kalustus ja sisustus, täydellisesti varusteltu keittiö ja pyykinpesukone kuuluvat perusvarustukseen. Käytössäsi on myös hotellin clubitiloja etätyöhön, kattoterassi ja kattosauna, kuntosali ja autohalli. Saman katon alta löydät myös kaikki palvelut aamiaisleipomosta päivittäistavarakauppaan ja kauneus- ja hyvinvointikeskukseen.

Tiedustelut & yrityssopimukset

Kiinnostuitko? Lisätiedot ja ennakkovaraukset: +358 20 730 7979 tai info@kotihelsinki.fi